DETALJI SILOVANJA U DESPOTOVCU: Taksista 2 puta tokom jedne vožnje napastvovao devojku ometenu u razvoju

Autor:

Hronika

18.11.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Jagodini odredilo je zadržavanje R. M. (61) iz sela Sladaje kod Despotovca, zbog krivičnog dela obljube nad nemoćnim licem.

DETALJI SILOVANJA U DESPOTOVCU: Taksista 2 puta tokom jedne vožnje napastvovao devojku ometenu u razvoju

Foto: Profimedia, Pixabay, Tanjug/S. Radovanović

Taksista, policija

 

Kako se navodi, R. M. je u svom taksi vozilu prevozio do autobuske stanice M.M. (29) iz sela Krupaja kod Žagubice a koja ima smetnje u razvoju .

On je uz poviku naterao V.M. da izađe iz vozila i nakon što je vozilo, posle izvesnog vremena, zaustavio pored puta, prešao na zadnje sedište gde je izvršio obljubu nad  M.M., koja zbog zaostalog duševnog razvoja nije bila sposobna da pruži otpor.

Nakon toga on je nastavio sa vožnjom i kada je stigao u mesto Vodna, opet je zaustavio vozilo, pa je M. M. prešla na prednje sedište gde je još jednom izvršio obljubu.

Na kraju je R. M. odvezao M. M. u selo Krupaja i ostavio je ispred njene porodične kuce

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nina

18.11.2021 18:44

Ovaj nije zasluzio da zivi. Na dugogodisnju robiju medju takve kao on, pa ce sesjetiti kako je bilo neduznoj bolesnoj djevojci. Ovaj gad je prijetnja za bezbjednost svakom zenskom bicu.