SILOVAO DVA MLADIĆA, JEDNOG NA DAN KAD JE POSTAO OTAC! Nasilniku iz Trstenika izrečena kazna!

Autor:

Hronika

15.11.2021

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trsteničanin Nenad U. nepravosnažno je osuđen na 12 godina zatvora zbog silovanja dvojice mladića.

SILOVAO DVA MLADIĆA, JEDNOG NA DAN KAD JE POSTAO OTAC! Nasilniku iz Trstenika izrečena kazna!

Foto: printskrin/Slobodna Evropa

Suđenje, koje u ovoj fazi završeno prvostepenom odlukom Višeg suda u Kruševcu, na koju tužilaštvo i odbrana imaju prava žalbe pred Apelacijom, počelo je sredinom maja i bilo je zatvoreno za javnost, navode Novosti.

Mučna krivična dela za koja je bio okrivljen Trsteničanin počela su da se otkrivaju u oktobru 2020. godine. Prva krivična prijava podneta je protv njega zbog sumnje da je silovan mladić na benzinskoj pumpi u okolini Trstenika u noći između 29. i 30. oktobra.

Prvo krivično delo dogodilo se navodno u toaletu benzinske pumpe u okolini Trstenika, a sumnja se da je okrivljeni primorao žrtvu da ga oralno zadovolji.

Javno je retko ko hteo da govori na ovu temu, jer se plašio Nenada U., koga je pratio loš glas. Dugo je bio u zatvoru i u gradu je umeo da se ponaša bahato. Dovodio se u vezu sa nizom težih krivičnih dela. Tih dana, kada je i počinio prvo krivično delo koje mu se stavlja na dušu, postao je otac.

Vrlo brzo se Višem javnom tužilaštvu prijavio još jedan oštećeni mladić sa prijavom o silovanju, koje se dogodilo na sličan, po Krivičnom zakonu, "ponižavajući način".

Istraga je proširena, a okrivljenom je u međuvremenu produžavan pritvor. Nepravosnažno osuđeni Nenad U. je i ranije bio u zatvoru, dovodio se u vezi sa izvršenjem više krivičnih dela.

Sagovornici ističu da su u Trsteniku zazirali od okrivljenog i da su ga se mnogi plašili, kao i da je verovatno došlo do poremećaja u njegovom ponašanju nakon prethodnog boravka u zatvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
002211

16.11.2021 11:23

Ja bi' mu presudio samo tako.