TUŽBA PROTIV SUZANE DŽONIĆ! Novi obrt u slučaju ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca! OVO NIJE SMELO DA SE DOGODI!

Autor:

Hronika

17.11.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam znala da moj suprug ima pištolj. Te noći, a ni sledećeg dana, nije pokazivao nikakve znake nervoze ili uznemirenosti.

TUŽBA PROTIV SUZANE DŽONIĆ! Novi obrt u slučaju ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca! OVO NIJE SMELO DA SE DOGODI!

Foto: Facebook

Ovo su navodno reči Suzane Džonić, supruge prvoosumnjičenog za ubistvo porodice Đokić, izrečene na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Nišu, prenosi Pink.rs

Tamo je nastavljeno saslušanje pet svedoka u slučaju trostrukog ubistva Gordane, Gorana i Lidije Đokić iz Aleksinca. Među ispitanim svedocima bila je i supruga Gorana Džonića koji je inače brat od strica ubijenog Đokića.

Prema rečima Mladena Magdalinića, branioca braće Milošević (Jojke) koje je Džonić povezao sa zločinom, njeno jučerašnje svedočenje ne može da bude verodostojno. Kao razlog za podnošenje tužbe navodi eventualni dogovor tokom neke od tri poseta koje je Suzana do sada imala.

- Nije smelo da se dozvoli da pre njenog ispitivanja ona ide u posetu. Ne mogu da tvrdim, ali očekivano je da pričaju o ovom predmetu. Možda je prirodno pokušala da opravda svog supruga koliko je mogla - rekao je Magdalinić.

Filip Domazet, advokat braće Džonić, smatra da se ništa nije promenilo po njegove branjenike.

- Naša odbrana je i dalje jako čvrsta, kao i alibi koji imaju. Ne očekujem nikakve promene tokom istražnog postupka - kazao je Domazet.

Naredno saslušanje zakazano je za 25. novembar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ona

17.11.2021 17:34

Kako nije znala kad su pare u usisivacu. Logicno da je morala biti obavestena jer kako neko ko koristi usisivac da to ne zna jer te pare treba sa u ati. Njena faca mi je tipična.

Odgovori 30 17
Dragi zeka

17.11.2021 18:30

Za početak bi mogla da objasni kako to da 3 nedelje nije ni jednom upotrebila usisivač, pošto je deo novca pronađen sakriven u usisivaču u njihovoj kući.

Odgovori 46 11
kadakonesad

18.11.2021 05:36

@Dragi zeka - U mojoj kući ga ne bi našli 2 meseca

Odgovori 20 0