POLICIJA JURI UBICU STRAHINJE STOJANOVIĆA! Velika akcije SIPE u Gradišci!

Autor:

Hronika

11.11.2021

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SIPA u Gradišci traga za Milivojem Lovrenovićem za kojim je Interpol Beograd raspisao međunarodnu poternicu zbog sumnje da je umešan u ubistvo Strahinje Stojanovića eksplozivom postavljenim pod njegov automobil, 13. septembra 2020. na Novom Beogradu.

Republika

Foto: facebook.com/Srpskainfo.com

Milivoje Lovrenović godinama važi za čoveka bliskog samom vrhu srpskog podzemlja

Milivoje Lovrenović godinama važi za čoveka bliskog samom vrhu srpskog podzemlja. Operativno policija ga je dovodila u vezu sa više teških krivičnih dela, ali ni za jedno nije procesuiran.

Lovrenović je vlasnik više ugostiteljskih objekata u Gradišci. Najpoznatiji je kafe bar "Kajak klub" na obali reke Save, kao i splav "Archangel". U javnosti se poslednji put pominjao u decembru prošle godine nakon što je, slaveći rođenje unuka, nasred ulice pucao u vazduh iz dva pištolja. Snimak je dospeo na društvene mreže pa je policija za Lovrenovićem raspisala potragu. Naknadno se sam javio policiji i ubrzo je pušten na slobodu.

Republika

Foto: instagram.com/soniasuarezgmz

Strahinja Stojanović

 

Privođen je zbog podmetanja bombe na kuću u Banjaluci, ali i nakon što je usred bela dana u martu 2014. u kafiću na obali Save pretukao Milana Vujičića zvanog Vujka, lokalnog kriminalca koji je ubijen u oktobru 2015. godine.

Policija je Lovrenovića salušavala u vezi sa tim ubistvom, ali zvanično nikada nije bio osumnjičen za taj zločin, niti je ubistvo rasvetljeno. Istražnim organima je bio interesantan i u okviru istrage nerasvetljenog ubistva Senada Kobilića, koji je ubijen hicem iz snajpera u julu 2018. godine u selu Liskovac kod Gradiške, kao i brojnim drugim krivičnim delima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading