FILMSKA AKCIJA HAPŠENJA ZBOG TEŠKOG UBISTVA: Pogledajte kako su pali VELJINI VOJNICI! (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.10.2021

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da su članovi organizovane kriminalne grupe "Principi" S. R. (33) i D. M. (32) uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teško ubistvo nad Nikolom Mitićem i Zdravkom Radojevićem, a sada je osvanuo i video akcije hapšenja.

Republika

Foto: printscreen/MUP

Hapšenje osumnjičenih za ubistvo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su članove organizovane kriminalne grupe "Principi" S. R. (33) i D. M. (32), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili  krivična dela teško ubistvo nad Nikolom Mitićem i Zdravkom Radojevićem u avgustu i novembru prošle godine.

S. R. se tereti da je, zajedno sa sa V. B, M. M, M. B, D. T, V. D, N. S, S. L, V. G, A. S, S. R i B. H., 10. avgusta prošle godine oteo Nikolu Mitića, kojeg su zatim odveli u naselje Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili.

Osumnjičeni D. M. se tereti da je, 10. novembra prošle godine ubio Zdravka Radojevića, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako se sumnja, obojica osumnjičenih su višestruki izvršioci teških krivičnih dela i istaknuti članovi navedene organizovane kriminalne grupe.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Akciju hapšenja možete pogledati u videu u nastavku teksta:

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, povodom hapšenja dvojice osumnjičenih, ponovio je da je MUP istrajan u borbi protiv svih vidova kriminala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading