KOMANDANT ŽANDARMERIJE O UBISTVU PORODICE ĐOKIĆ: Ni preljubu ne treba isključiti kao motiv zločina!

Autor: Republika

Hronika

04.10.2021

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komandant Žandarmerije Dejan Luković otkrio je nove detalje o brutalnom ubistvu tročlane porodice Đokić iz Aleksinca i naveo da koristoljublje ne mora biti jedini motiv ovog zločina, sudeći po načinu na koji je izvršen.

Republika

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Porodica Đokić

Ovakva krivična dela najčešće se izvršavaju iz koristoljublja, iako ne mora uvek to da bude glavni uzrok, mogla je da bude i preljuba - naveo je Luković,a prenosi Blic.

On je istakao da je otmica, a potom i brutalno ubistvo porodice Đokić dobro isplanirano i najverovatnije je zločin izvršio više ljudi.

- Sa policijske strane gledano i iz iskustva kolega, koje je neizmerno, ovaj zločin prethodno je morao da bude dobro isplaniran ili je bilo više izvršilaca krivičnog dela. Lokacija gde je vozilo pronađeno je zaista dobro skriveno i to je moralo biti unapred isplanirano - rekao je Luković.

On je istakao i da je moguće da su ubice uveliko van granica naše zemlje.

- Izvršioci su mogli već dan nakon izvršenja zločina da budu van granica zemlje s obzirom na to da smo mi informaciju o nestanku dobili tek tri dana kasnije - rekao je Luković i precizirao da mobilni telefoni oca Gorana i ćerke Lidije koji su isključeni iste sekunde još nisu pronađeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading