JOCA AMSTERDAM IZAŠAO IZ ZATVORA! Sretena Jocića čuva oko 30 pripadnika žandarmerije!

Autor: Republika

Hronika

23.09.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, izašao je danas iz zatvora, a na njegovu bezbednost pazi oko 30 pripadnika žandarmerije!

Republika

Foto: S. MARIČIĆ

Joca Amsterdam će danas prusostvovati sahrani svog tasta

Joca Amsterdam je danas na jedan dan izašao iz zatvora i to kako bi se pojavio na sahrani svog tasta na Novom groblju u Beogradu. Njega napolju čuva oko 30 pripadnika žandarmerije.

Jocić je, nakon što mu je 19. septembra preminuo tast Vuk Milosavljević, izašao iz zatvora Zabela gde se nalazi više godina zbog umešanosti u ubistvo Gorana Marjanovića zvanog Goksi bombaš, kako bi se oprostio od njega, piše Mondo.

Jocić je vest da mu je peminuo tast primio dok je bio na vikendu sa porodicom, a svi zajedno su ostali u šoku zbog brze i iznenadne smrti Milosavljevića. On je veoma teško prihvatio tu vest, s obzirom na to da je njegov tast maksimalno učestvovao u odgajanju i vaspitavanju njegova tri sina koje ima sa suprugom Verom.

Joca Amsterdam je iza rešetaka neprekidno već 12 godina. Uhapšen je 27. aprila 2009. zbog optužbi da je organizovao ubistvo hrvatskog novinara Ive Pukanića 23. oktobra 2008. u Zagrebu, kada je poginuo i Ivin saradnik Niko Franić.

U pritvoru je bio sve do 28. decembra 2012, praktično više od tri i po godine, ali je oslobođen svih optužbi za to delo. Međutim, odmah zatim prebačen je u požarevački zatvor "Zabela" na izdržavanje kazne za podstrekivanje na ubistvo Gorana Marjanovića zvanog Goksi Bombaš, 1995. godine u beogradskom Sportskom centru "Olimp".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vojislav

10.10.2021 16:53

mi nase ljude zbog hrvata drzimo maksimalno po zatvorima dok je to u hrvatskoj obrnuto