VELJKA UBILA DROGA!? Mladić, koji se srušio na bini u Mrčajevcima i umro, imao tešku životnu priču! MAJKU NE PAMTI, OTAC KUKA ZA JEDINCEM!

Autor: Republika

Hronika

19.09.2021

12:17

Mladić koji je sinoć iznenada preminuo na bini tokom nastupa na manifestaciji Kupusijada u Mrčajevcima je Veljko Ratković (21) i bio je član KUD "Kraljevačka riznica".

ST/N. MANDIĆ

Hitna pomoć je dva puta reanimirala Veljka ali bezuspešno

Kako "Blic" nezvanično saznaje od osobe koja je bliska ovom slučaju, on je umro od narkotika koji su uzrokovali zastoj rada srca. On je, kako se navodi, imao težak život od samog rođenja.

- Veljko je imao težak život i bio je zavisnik već godinama unazad. Bez majke je ostao kada je imao samo jednu godinu. Rastao je sam sa ocem. Nema braće i sestara... - navodi sagovornik Blica i dodaje da je najteže bilo kada su morali da jave ocu da je ostao bez sina.

- On se, mučenik, pojavio za 15 minuta. Utrčao je sav izbezumljen, slomljen od bola, plakao je na sav glas i kukao za sinom jedincem. Njegove jauke nikada nećemo zaboraviti.

Očevici ove tragedije, tačnije, članovi pomenutog Kulturno umetničkog društva u kom je nesrećni Veljko svirao frulu, za "Blic" kažu da ne mogu da se oporave od šoka koji su juče doživeli.

- Sve se dogodilo iznenada. On je izgledao sasvim normalno, ništa nije ukazivalo na to da mu nije dobro. Prvi i drugi deo nastupa je izveo najnormalnije, ali je tokom trećeg izlaska na binu samo pao. Program je odmah prekinut, svi smo bili u šoku! Hitna pomoć je stigla baš brzo. Reanimirali su ga nekoliko puta, a potom su ga odvezli su ga u bolnicu. Kako nam je rečeno, dovezen je bez vitalnih funkcija u Urgentno odeljenje Opšte bolnice Čačak. Nije mu bilo spasa... 

Kažu da se Veljko poslednjih godinu dana povukao iz "Kraljevačkih riznica", da se retko pojavljivao i da je, navodno, počeo da se druži sa "sumnjivim" društvom.

- Dolazio je baš retko, maltene ga nismo viđali. Po ceo dan je provodio u teretani. To je sve što znamo o njemu. Prestao je da se druži sa nama... Znali smo da je godinama uzimao drogu - navodi izvor.

Inače, uzroke ove tragedije će utvrditi obdukcija, koja je naložena, a koja bi trebalo da bude gotova danas.

 

Komentari (1)

Loading
TT

21.09.2021 12:54

Amfetmin i teretana .. Kobna kombinacija ..