PORODICA I PRIJATELJI U NEVERICI POSLE PRESUDE UBICI S TVITERA! Otac jedva smogao snage da govori, poruka drugova kida dušu!

Autor: Republika

Hronika

14.09.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji Miloša Mileusnića, kojeg je ubio Neđeljko Đurović, poznatiji kao "Ubica s Tvitera", smatraju da kazna od 30 godina nije dovoljna, već da je trebalo da bude izrečena maksimalna zatvorska kazna.

Republika

Foto: E-Stock

Prijatelji nosili majice na kojima je pisalo "Samo da si nasmejan, takvog te pamtim"

Izricanje presude Neđeljku Đuroviću počelo je u 11 časova, a pred sudom su se okupili otac ubijenog Miloša, Goran Mileusnić, kao i prijatelji žrtve koji su došli u majcima sa natpisom "Samo da si nasmejan, takvog te pamtim". Oni su ispred višeg suda raširili i transparent "Pravda za Miloša".

- Moglo je da bude i 40... Da l' sam zadovoljan? Nikad ja više ne mogu da budem zadovoljan, nijedna sudska presuda ne može da mi vrati moje dete. Osuđen je na 30 godina, šta drugo da vam kažem. Drago mi je samo što sam sklonio zločinca s ulice. Razočaran sam ne samo presudom nego ostatkom života što moram da provedem bez svog deteta - rekao je Milošev otac.

Republika

Foto: E-Stock

Otac ubijenog Miloša Mileusnića, Goran

Najbolji drug Filip smatra da je kayna trebalo da bude maksimalna.

- Ovo je definitivno jedan od najmonstruoznijih zločina. Ako ovo ne zaslužuje kaznu od 40 godina, ne znam šta zaslužuje. Borili smo se da niko ne preživljava ono što preživljava Miloševa porodica. Ishod nije onakav kakav smo očekivali, ali znam da nas Miloš gleda odozgo i da je zadovoljan zbog ovog što smo učinili za njega - rekao je najbolji prijatelj ubijenog Miloša i dodao:

- Jako sam razočaran, i ja, i svi ovi ljudu koji su došli. Ta razlika od 10 godina je poklon njemu, njegovoj slobodi, ovo je način da se pokaže da i u sledećim takvim slučajevima može nešto tako da se uradi. Ne znam zašto postoji kazna od 40 godina kad se maltene nikad ne izriče. Sve ovo je jako dugo trajalo, bilo je potresno i teško. Privelo se kraju i mislili smo da će sigurno biti 40 - rekao je Filip za Telegraf.rs.

Republika

Foto: E-Stock

Prijatelji ubijenog Miloša u neverici posle presude

U sudnici je bila majka optuženog Neđeljka.

Nakon što je osuđen, Neđeljko je tražio od sudije da razgovara sa majkom, ali mu to nije dozvoljeno.

- Sada nije trenutak za to - odgovorila je Đuroviću sudija Nataša Albijanić.

Nakon toga policija je stavila Đuroviću lisice na ruke i odvela ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading