Pretučena Nikolija lekarima rekla da je imala udes: Ničega se ne seća ili štiti nasilnika?!

Autor:

Hronika

02.09.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija iz Zablaća koju je muž zverski prebio lekarima je rekla da se povredila u udesu.

Republika

Foto: printscreen

Nikoliju muž zverski premlatio drvenom motkom sa nekoliko eksera u njoj

Nesrećna žena iz Zablaća, Nikolija Vučković koju je muž zverski premlatio u nedelju posle ponoći drvenom motkom sa nekoliko eksera u njoj, i tom prilikom joj naneo strahovite povrede uz koje joj je i uvo odrobio, i dalje je u kritičnom stanju. 

Lagala lekare da je imala udes?

Izvor Republike iz bolnice u Čačku ispričao je da se Nikolijina klinička slika menja iz sata u sat i da je vrlo nezahvalno davati prognoze. Međutim, ono što je veoma izenadilo lekare i medicinsko osoblje u jednom od Nikolijinih svesnih trenutaka iz kojih lako prelazi u besvesno stanje je njena izjava da se povredila u udesu. Lekari kažu da nije retko da se žrtve nasilja ne sećaju šta im se desilo, ali je čudno što je Nikolija uporna u tome da je u bolnici završila posle saobraćajne nezgode.

Žena ili ne zna zaista ili govori neistinu iz uplašenosti od nasilnika. Rekla je u više navrata da je imala udes i da je sve boli i da mora da ide kući što pre jer je deca i muž čekaju - prepričava izvor Srpskog telegrafa. 

Porodica prebijene žene proživljava agoniju i na drugom polju jer dok strepe za njen život  brinu za njena dva sina i dve ćerke koje je Centar za socijalni rad planirao da smesti u dve hraniteljske porodice. Baka po ocu se toj odluci suprotstavlja na sve načine. 

Nikolijina majka teško bolesna

Majka pretučene Nikolije neprestano plače od trenutka kad je saznala da joj je nasilni zet unakazio dete. Nariče kako nije znala da je Nikolija trepela strašni teror i sada krivi sebe i supruga što joj nisu pružili zaštitu. Nikolijin mlađi brat stigao je iz Slovenije gde radi čim je čuo šta se desilo i sa ocem je otišao po sestrino troje dece da se postara za njih, bar na neko vreme. 

- Samo je najmlađe dete ostalo kod bake po ocu jer ona ipak bolje ume da se brine o njemu jer je druga baka veoma bolesna. Operisala je kancer pre samo deset dana. U čačansku bolnicu ide Nikolijin otac da se kod lekara raspita za njeno stanje. Strašno je što Nikolija očigledno nije svojima pričala da je muž tuče i muči. Samo se nekoliko puta požalila, ali bez detaljisanja i objašnjenja da joj je život pored njega pravi pakao. Izgleda da je štitila svoje i nije htela da opterećuje bolesnu majku, oca i brata svojim problemima- kazao je izvor Republike.

- Četvoro dece koja su jedno drugom do uha, a od kojih najstarije ima samo četiri i po godine su ostala sa bakom po ocu. Najmlađi je sin koji ima samo osam meseci i majka je novorođenčetu najneophodnija. Troje dece Nikoliju traži, plaču i dozivaju je stalno, a baka čini sve da ih zadrži uprkos nemoći i nemaštini. Centar za socijalni rad je već dolazio da ih smesti po dvoje u dve porodice, ali Stoja nije dozvolila. Rekla im je :"Dok sam ja na nogama ne dam ih i boriću se za njih"- ispričala je rođaka porodice za Republiku. 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

02.09.2021 21:44

Eto socijalno odmah dolazi da oduzme decu da bi neko njima blizak imao finansijske koristi od te dece.Daj te baki pomoc za decu,a ne da otimate tu istu decu sram vas bilo.

Odgovori 75 7