OTKRIVENO KAKO SE ULAZILO U KLANICU VELJE NEVOLJE U RITOPEKU! Iza police skine se deo, ubaci debeli ŠRAF, a onda se malo zapne...

Autor:

Hronika

10.08.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnik klana Velje Nevolje koji je zatražio status zaštićenog svedoka Bojan Hrvatin do detalja je opisao kako se ulazilo u klanicu, koja se nalazila u takozvanoj kući smrti u Ritopeku.

Foto: MUP Srbije, ST/Dragan Kadić, Tanjug/Rade Prelić

 

U njoj su Veljko Belivuk i njegovi saradnici likvidirali, sekli i mleli žrtve. 

- Taj bunker-štek se nalazio kada se uđe u garažu, ispod zadnje police skine se deo, ubaci se debeli šraf, koji je stajao tu, i poprilično se zapne i otvaraju se velika betonska vrata - objasnio je kako da se pronađe tajna prostorija.

Podsetimo, Belivuk, Miljković i 29 njihovih saradnika optuženi su za najteža krivična dela, među kojima je i pet surovih ubistava. Na spisku stradalih našli su se Aleksandar Gligorijević, Goran Veličković Goksi, Lazar Vukićević, Zdravko Radojević i Milan Ljepoja.

Bojan Hrvatin pred Tužilaštvom pričao je o "klanici" u Ritopeku, a ta tajna prostorija, navodno, ranije je služila za uzgoj marihuane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading