BRUTALNA TUČA U NIŠU NI OKO ČEGA! Jurili se skoro kilometar, mačevali se merdevinama i četkama za farbanje!

Autor: Republika

Hronika

03.08.2021

11:13

Nišlija N.J. (39) zaradio je krivičnu prijavu jer je istukao svog sugrađanina N.Ž (60) posle bezazlene svađe.

Printscreen

Ilustracija

 

Do obračuna kojem su svedočile mnogobrojne Nišlije, došlo je juče popodne u Knjaževačkoj ulici, a kako navode očevici, u žaru borbe protivnici su grabili sve što im je došlo pod ruku i jurili jedan drugog skoro kilometar.

Najveću štetu od njihove tuče pretrpeo je vlasnik jedne farbare u ovoj ulici, jer su N.J. i N.Ž. dograbili "eksponate" izložene ispred njegove radnje i njima se besomučno mlatili.

- Strašno je bilo gledati, mislio sam da će neko stradati. Jedan je dohvatio merdevine, drugi četke a onda su se njima "mačevali". Rušili su sve pred sobom, polomili mi robu a zatim su nastavili da se biju dok su išli ka pijaci. Ovo u životu nisam video, baš bih voleo da znam šta im je bilo - priča uznemireni Nišlija, svedok obračuna.

Kako prenose mediji, deblji kraj u uličnoj bici, izvukao je šezdesetogodišnjak kojeg je Hitna pomoć odvezla u niški Univerzitetski klinički centar. Dijagnostika je pokazala da je na sreću zadobio samo modrice i oguljotine koje mu je protivnik naneo rukama ali i "oruđima" koje je dograbio tokom uličnog obračuna.

Protiv N.J. je podneta krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih povreda.

Prema prvim informacijama, do sukoba je došlo jer je N.Ž. ispao novac iz džepa koji je N.J. uzeo. N.Ž. je to primetio i zatražio da mu se pare vrate što je N.J. odbio pa su sa verbalne prepirke prešli na ubeđivanje pesnicama, merdevinama i četkama.

Komentari (0)

Loading