TRAGIČNO JUTRO U SRBIJI: Za sat vremena u saobraćajnim nesrećama poginule 3 osobe, vatrogasci IZVLAČILI TELA

Autor: Republika

Hronika

27.05.2021

08:47

Tri osobe poginule su u dve odvojene nesreće na autoputu E7 ovog jutra.

Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Do prve saobraćajne nesreće došlo je oko 5 sati kod mol pumpe u smeru ka Subotici, nekoliko kilometara od petlje Sever. U ovoj nesreći poginuo je muškarac star 47 godina, piše portal "NS uživo".

Prema rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihove ekipa primila je poziv policije u 5 časova i 16 minuta, ali je nažalost na licu mesta konstatovana smrt nesrećnog vozača.

Do nesreće je došlo nakon izletanja sa puta, ali za sada nisu poznte okolnosti same nesreće, a više informacija znaće se nakon ubiđaja.

U nesreći koja se dogodila oko 6 časova mosta Beška u smeru ka Novom Sadu život su izgubile dve za sada nepoznate osobe. U nesreći su učestvovali kombi i terertno vozilo, a smrtno su stradali vozač i suvozač ih kombija.

Prema rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihova ekipa poziv je od strane policije zaprimila u 6 časova i 8 minuta, ali je i ovde mogla samo da bude konstatovana smrt dve osobe.

Jednu osobu koja je zadobila povrede, zbirnula je ekipa hitne pomoći iz Beške, nakon čega su je transportovali u UC KCV, ali stepen povreda još uvek nije poznat.

Tela nesrećnih ljudi iz smrskanog kombija su izvukli novosadski vatrogasci. Više detalja znaće se nakon uviđaja i istrage.

Komentari (0)

Loading