DARKO LAZIĆ SE KRIO OD VELJE NEVOLJE I POLICIJE! Pevač prodao kola Belivukovom pajtosu, PA POBEGAO U MIŠJU RUPU!

Autor: Republika

Hronika

13.04.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić prodao je skupoceni "mercedes CLK" izvesnom Nikoli Crnom, koji se dovodi u vezu sa uhapšenim Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja.

RepublikaFoto: Starsport, E-stock
Krimi veze Darka Lazića i Velje Nevolja

Lazić je zbog tog automobila, koji je prodao pajtosu Velje Nevolje dobio i poziv od policije, zbog čega je, navodno, odlučio da se na neko vreme skloni.

- Razlog zbog kog se pevač nekoliko dana krio je taj što je luksuzna kola prodao članu klana Veljka Belivuka. Nije želeo da ga povezuju sa tim ljudima - rekao je sagovornik.

Podsetimo, zbog spornog automobila je nedavno u policiji saslušana i njegova bivša supruga Ana Sević koja se vodi kao vlasnik vozila čije tablice prilikom kontrole nisu bile ispravne.

Kako "Kurir" prenosi, pevačica je u policiji rekla da čoveka koji je kupio njen automobil zna samo kao Nikolu Crnog i ništa više o njemu ne zna.

Izvor dalje navodi da su organi reda potom pozvali i Lazića da da izjavu, medutim tada nisu mogli da ga pronadu.

- Kada je Lazić saznao da je njegova bivša žena pozvana u policiju, sklonio se na nekoliko dana u vikendicu kod svog prijatelja u blizini Brestača. Navodno, niko nije mogao da ga nađe, čak ni njegovi najbliži, a ni policija. On se uplašio da ga organi reda ne povežu sa Belivukom i njegovom ekipom. Darko se, osim policije, uplašio i Veljine ekipe, da mu neko od njih ne pripreti zbog automobila, pa je to bio dodatni razlog da se skloni - rekao je izvor.

Međutim, nekoliko dana kasnije Darko je rešio da ipak ode u policiju, gde je potvrdio priču svoje bivše supruge.

- Potvrdio je priču Ane Sević, ali je dodao da on ne zna da li je kupac isplatio 'mercedes' u celosti, jer nije u kontaktu sa čovekom kojem je auto prodat - rekao je sagovornik upućen u slučaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading