LJUBAVNICA ĆE ODRUKATI VELJU! Švalerka "prala" Belivukove krvave pare, BIĆE SVEDOK SARADNIK!

Autor: Republika

Hronika

07.04.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka jednih dnevnih i dugogodišnja ljubavnica Velja Belivuka, M. R, biće svedok saradnik zbog čega je dobila policijsko obezbeđenje!

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Belivuku će ljubavnica doći glave

Veljku Belivuku će glave doći ljubavnica! Okorelog kriminalca će prodati dugogodišnja švalerka M. R, koja je inače direktorka jednih novina. M. R. se tereti da je prala krvavi novac Velje Nevolje i najverovatnije će biti svedok saradnik u procesu protiv njegove mafijaške bande, zbog čega je dobila policijsko obezbeđenje, piše Informer.

 

Izvor iz istrage je nedavno otkrio da se M. R. nedavno preselila u jedan skupoceni stan na Novom beogradu, gde je 24 sata dnevno čuvaju policajci.

- Ona je krajem februara privedena u SBPOK, gde je saslušana u okviru finansijske istrage Belivukovog klana. Policija sumnja da je Velja nevolja preko ljubavnice i još nekoliko bliskih osoba legalizovao keš koji je zaradio od šverca droge, reketa, iznuda... Veljina ljubavnica je tada pristala da sarađuje sa istražiteljima jer je shvatila da joj preti dugogodišnja dobija ako pokuša da sakrije dokaze protiv njega - kaže sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading