(FOTO) Oglasila se žrtva BRUTALNOG prebijanja u kafiću u Novom Pazaru: Mučki su nas izudarali, završio sam na skeneru

Autor:

Hronika

03.02.2021

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U centru Novog Pazara, u jednom kafiću, u ponedeljak oko 12 časova došlo je do tuče dve grupe muškaraca, u kojoj je između ostalih povređen i Irfan Ugljanin, poznati društveni aktivista iz Novog Pazara.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Irfan Cale Ugljanin

Ugljanin, već mesecima unazad, svakodnevno putem svog Fejsbuk profila, optužuje lokalnu samopravu, vladajuću koaliciju i pojedine biznismene za razne pronevere novca i zloptrebe službenog položaja.

On je, kako ističe, napadnut od strane trojice ljudi bliskih Rasimu Ljajiću.

 

 

 

- Danas su u lokal gde sam sedeo sa Hivzom Škrijeljom došla tri dobro poznata lica, napali nas i isprebijali nas na mučki način. Niko ništa nije govorio, oni su samo ušli i isprebijali nas, naneli mi povrede. Upravo sam završio skener i čekam još jednog doktora da se javim. U pitanju su dobro poznata lica koja rade po nalogu Rasima Ljajića i Meha Mahmutovića, to ceo grad već zna. Sami vidite da je došlo do tačke usijanja i da će ovo jednostavno morati da se završi jer ovaj grad nije njihov, ovo je grad svih građana i ovome se mora stati na put. - istakao Irfan Ugljanin

Foto: facebook.com/printscreen
Ugljanin pokazuje zadobijene povrede

Naglasio da je obavijestio tužilaštvo i nadležne organe u Beogradu, te da očekuje njihovu reakciju, piše sandžaklive.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading