Rešenje misterije u Novom Pazaru na pomolu: U hotelskoj sobi pored devojke pronađena materija koja ukazuje na uzrok smrti

Autor: Novosti, Republika

Hronika

17.11.2020

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarka Amina M. (22), čije je beživotno telo pronađeno u utorak ujutru u sobi hotela u centru ovog grada, najverovatnije se predozirala narkoticima.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Prema nepotvrđenim informacijama, telo devojke pronašli su radnici hotela koji su, nakon što je nisu viđali nekoliko dana, otvorili vrata i ušli u sobu koju je iznajmljivala duži vremenski period.

Policija i nadležni tužilac su izvršili uviđaj, a telo devojke prebačeno je na obdukciju.

- Stanje tela ukazuje na to da je smrt nastupila pre šest ili više dana, a uzrok smrti će biti poznat nakon obdukcije. Tablete i praškasta materija pronađena u sobi trenutno ukazuju na to da se ona najverovatnije predozirala. Na telu nismo primetili tragove nasilja, a nemamo ni saznanja da je neko bio sa njom u sobi - kaže izvor koji je upućen u detalje istrage.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Amina M. je već duže vreme živela u iznajmljenoj sobi, a iako je preminula pre više dana, rođaci ili poznanici policiji nisu prijavili njen nestanak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading