MOMENAT KOG SU SE PRIBOJAVALE: Silovane glumice oči u oči sa Mikom Aleksićem

Autor: Republika

Hronika

23.01.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, kao i još nekoliko devojaka koje optužuju učitelja glume za silovanje i zlostavljanje, rekao da su one spremne da se sa Aleksićem suoče u sudnici

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

MIroslav Mika Aleksić

Silovanje je jedno od najtežih krivičnih dela, a odbrana okrivljenog s jedne i zastupanje žrtve s druge strane veliki su izazovi u advokatskoj profesiji, piše Objektiv.

Jugoslav Tintor, advokat sa zavidnim iskustvom u krivičnim predmetima koji je već godinama na funkciji predsednika Advokatske kancelarije Beograda, zastupa glumice Milenu Radulović, Ivu Ilinčić i još nekoliko mladih žena koje su prijavile profesora Miroslava Miku Aleksića za više silovanja i seksualno uznemiravanje.

- Pored toga što je otac jedne od žrtava moj kolega i prijatelj, okidač da preuzmem ovaj slučaj bile su zaista specifične okolnosti koje su pratile funkcionisanje škole glume koju su pohađale ove devojke i njihove podudarne tvrdnje da su u okviru procesa učenja bile žrtve seksualnog zlostavljanja iste osobe.

- Predmet je zaista interesantan i zbog načina izvršenja krivičnog dela, o čemu nisam u mogućnosti da javno govorim jer je tužilaštvo donelo naredbu da istraga bude tajna, što me znatno hendikepira kada treba da razjasnim javnosti pojedina pitanja - rekao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading