Milena plakala i svedočila kako ju je Aleksić silovao: Donosili joj vodu da se ne bi onesvestila!

Autor:

Hronika

20.01.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabra Beograđanka Milena Radulović (26), glumica i jedna od mnogih žrtava producenta i reditelja Miroslava Mike Aleksića, saslušavana je juče punih pet sati u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Uz Milenu su sve vreme bili i njeni pravni zastupnici advokati Jugoslav Tintor i Denis Bećirić, s kojima je u 11 sati stigla u Palatu pravde, gde su se zadržali do 16 časova.

Foto: ST/A. NALBANTJAN
Milena sa ocem izlazi iz tužilaštva

Radulovićeva je, prema saznanju Srpskog telegrafa, pred tužiocem do detalja ispričala sve o svom odnosu sa Aleksićem, koji je prvi put silovao početkom novembra 2012. godine, kada je imala 17 godina, a on 61 godinu, kao i kasnijim nedozvoljenim polnim radnjama i još nekoliko silovanja učitelja glume.

- Mileni su u nekoliko navrata donosili vodu tokom saslušanja jer joj je bilo izuzetno teško, a njeni advokati su tražili da prave pauze da bi se ona pribrala nakon najpotresnijih svedočenja o svom iskustvu sa bludnim nastavnikom. Potvrdila je celokupnu priču iz medija, sa detaljima od kojih se normalnom čoveku prevrne utroba u neverici da je neko mogao biti toliko okrutan prema mladoj devojci. Videlo se da od onoga što je pričala Milena tužiocu koji je inače iskusni profesionalac nije bilo dobro, pogotovo kad je devojka pričala o eksplicitnim scenama koje je proganjaju godinama, kao najgora noćna mora - otkrio je izvor iz istrage za Srpski telegraf.

Advokati hrabre glumice, međutim, nisu želeli da iznose detalje.

- Jasno vam je koliko je Mileni bili teško kad je saslušanje trajalo pet sati, a znamo o kakvom predmetu se radi - rekao je Jugoslav Tintor.

Osumnjičen za osam silovanja

Posle Radulovićeve, Aleksića su za silovanje i nedozvoljene polne radnje prijavile i druge glumice, kojih je u prvi mah bilo pet, a sada mediji kažu da ih je ukupno skoro 30.

Inače, Aleksić je u ponedeljak saslušan u tužilaštvu i on je negirao krivicu, rekavši da ne zna zašto ga je šest devojaka prijavilo. Njemu je određen jednomesečni pritvor, a sumnjiči se za osam silovanja i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje počinjenih u periodu od 2008. do 2020.

Dok je glumica davala iskaz, negde u četvrtom satu, ispred Palate je stigao njen otac Stevan, a ubrzo mu se pridružila i supruga Aleksandra, Milenina mama.

Advokati Radulovićeve, koji zastupaju još tri devojke u ovom slučaju, posle Mileninog saslušanja istakli su da istraga nije otvorena za javnost i da je tužilac doneo naredbu da se nikakve informacije iz predmeta ne šire.

- Jedino što možemo da kažemo jeste da će se istraga već danas nastaviti saslušavanjem glumice Ive Ilinčić i da se pretpostavlja da će se sledeće sedmice nastaviti sa saslušanjem svedoka i oštećenih koje se, kako sam čuo, javljaju u policiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zemlja Ludija

22.01.2021 08:25

Kuku naopako, valjda nije?!