Republika stupila u kontakt sa roditeljima stradalog pilota: Dva puta smo u životu sve izgubili, sad smo dotučeni!

Autor:

Hronika

27.09.2020

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Krsnik, majka pilota stradalog u petak u okolini Malog Zvornika, kaže da joj je sa pogibijom sina jedinca, život zadao udarac od kojeg se nikada neće oporaviti.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dejan Krsnik

Njen suprug, pilotov otac Stjepan Krsnik  je za naš portal rekao da Milijana odbija njegove pozive da sedne za sto i nešto  pojede od kad je čula jezivu istinu - da je ostala bez sina. 

- Milijana se sve nada da će Dejan doći ili pozvati nas od nekuda - kaže neutešni otac. 

U četvrtak je trebalo da sa sinom apliciramo za stan, a mi ćemo verovatno u to vreme da ga sahranjujemo

- Zbog proklete politike i ratova smo dva puta u životu izgubili sve što smo imali. Selili smo se i došli na imanje mojih u Vitanovac. Mnogo težak život smo imali. Šibao nas je, a sada dotukao - plačući kaže Dejanova majka. 

- I Dejan je radio u Prištini i tamo ostao bez svega, ali u Zemunu mu je vojska dala stan od 40-tak kvadrata koji je on sa ženom sredio i nadao se da će sada uspeti da i nama pomogne da obezbedimo krov nad glavom. Trebalo je da u četvrtak, apliciramo za stan, a mi ćemo verovatno u to vreme da sahranjujemo našeg jedinca- na izmaku snage kaže majka pilota Krsnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading