Jezivo svedočenje očevica eksplozije na Novom Beogradu: Momak je odvezen bez desne noge

Autor: Mondo, Republika

Hronika

13.09.2020

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U eksploziji na Novom Beogradu, u ulicu Omladinskih brigada u 12.15 časova, u džipu koji je odleteo u vazduh teško je povređen Strahinja S.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ekspolozija na Novom Beogradu

 Jezive fotografije nesreće za koju se sumnja da je pokušaj atentata na Strahinju S, i da to nije prvi put da mu je život na ovaj način bio ugrožen.a.

Ovo je novi pokušaj ubistva Strahinje S., na koga je 11. avgusta u naselju Galenika već pokušan atentat. Tada je u eksploziji automobila u Ulici Svetozara Papića u Zemunu teško povređena njegova prijateljica, bivša mis Marbelje Olatz Bilbao Gonzales.

 

 

 

Očevidac eksplozije s lica mesta rekao je da je eksplozija bila snažna, a da je nakon njen usledila jeziva scena.

- Sedeo sam u kaficu sa drugarom nekih pedesetak metara od nesreće, kada se čula snažna eksplozija. Eksplozija je baš bila snažna, u trenutku sam pomislio da se obrušava nešto oko mene. Još nisam ni shvatio šta se desilo, kada se čulo zapomaganje i vrištanje devojke, mislim da je Španjolka u pitanju, nije govorila srpski - kazao je svedok i dodao:

 

 

 

- Momak je ležao na ulici, krvav, ta devojka koja je bila sa njim u kolima, sedela je pored njega i zapomagala. Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i devojka su prevezeni kolima Hitne pomoci. Momak je odvezen bez desne noge... Strašna eksplozija i jeziva scena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading