TUŽAN KRAJ! IZVUČENA TELA SUPRUŽNIKA IZ VELIKE MORAVE

Autor: Novosti, Republika

Hronika

28.08.2020

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana M. (61) i njen suprug Dragi M. (66) izvučeni su iz Morave nakon opsežne potrage!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tela muža i žene, koji su se udavili u Velikoj Moravi kod mesta Saraorci nadomak Smedereva, pronađena su danas popodne, potvrdio je zamenik Višeg javnog tužioca u Smederevu, Mile Kuzmanović.

Tela su pronađena oko 500 metara nizvodno od mesta gde je, kraj reke, ostao njihov traktor, potvrdio nam je tužilac, koji je naložio obdukciju.

 

Policija i dalje obavlja uviđaj. Za sada nema zvaničnih informacija o tome kako su se supružnici udavili.

U reku je najpre upala žena i počela da se davi, a onda je suprug skočio za njom pokušavajući da joj spase život. Sve se dogodilo u prepodnevnim časovima. Nakon toga pozvana je policija i ronioci koji su pronašli tela kako plutaju u reci.

Naime, do nesreće je došlo kada su supružnici krenuli u atar sela kod reke Morave da skupljaju drva i dok je Mirjana uzimala drva okliznula se i pala pravo u vir.

U tom trenutku muž je skočio za njom ne bi li je izvukao iz reke, međutim, oboje su nestali i u toku je intenzivna potraga za njima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading