(FOTO) Dileri padaju kao muve: Uhapšeno 5 osoba u Beogradu, droga na sve strane!

Autor: Republika

Hronika

24.06.2020

16:49

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u tri odvojene akcije, zaplenili su oko 1,8 kilograma marihuane, više od 1,5 kilograma amfetamina i uhapsili pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

MUP Srbije
Zaplenjena droga

Policijski službenici su pretresom stana koji koristi L. Z. (29) pronašli oko pola kilograma amfetamina i više od kilogram marihuane, upakovane u nekoliko paketa različitih težina. Sumnja se da je marihuana bila namenjena za dalju prodaju.

U drugoj akciji, policija je u stanu u kome D. T. (33) i A. T. (27) neprijavljeno borave, pronašla dva paketa sa oko kilogram amfetamina, oko 20 grama rasutog amfetamina i dve elektronske vagice.

Prilikom ulaska u stan, D. T. je napao policajca i zadao mu nekoliko udarca zbog čega će protiv njega biti podneta krivična prijava i za napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policija je kod S. D. (27) pronašla dva paketića sa oko 10 grama amfetamina. 

U trećoj akciji, pretresom stana u kome boravi V. D. (24) policija je pronašla oko 800 grama marihuane i dve digitalne vagice.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Komentari (0)

Loading