"FINO DRUŠTVANCE"! Uhapšen Đilasov pajtos: Policija mu pronašla 66 KILA DROGE!

Autor: Republika

Hronika

30.04.2020

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Milutina Bakića (56) iz Kuršumlije sa gotovo 66 kilograma droge! Prema našim informacija, narko-diler koji je uhapšen u trenutku dok je kamionom prevozio pet putnih torbi sa drogom spakovanom u 114 paketa jedan je od bliskih saradnika Dragana Đilasa što potvrđuju i fotografije sa osnivanja odbora Stranke slobode i pravde u Kuršumliji.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Milutin Bakić i Dragan Đilas

Na osnivanju ovog odbora 27. decembra 2019. godine Bakić je „zaslužio“ počasno mesto tik do lidera SSP- a na partijskom skupu što jasno govori o njihovoj bliskosti.

Da podsetimo, Đilas je na ovom skupu, govoreći o budućnosti dece u Srbiji, poručio i da „mnoge stvari mogu da se sutra  promene, ali uz sposobne ljude“, ali i  da je „ovo jedan od najboljih odbora koje ima“.

Po svemu sudeći prijatelji i saradnici narko-dileri najbolje su što Đilas ima da ponudi Srbiji.

Bakić je uhapšen u mestu Rudare prilikom kontrole teretnog vozila kojim je upravljao.

Policija je kod njega u tovarnom delu kamiona pronašla pet putnih torbi sa 114 paketa marihuane.

On se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Takođe, policija je kod Bakića pronašla i pištolj, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading