Kokain sakrio iza sudopere! Uhapšen Srbin (61) u Milanu

Autor: Blic

Hronika

19.04.2020

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska policija uhapsila je Srbina (61) u petak uveče u Milanu pošto je kod njega pronašla kokain koji je, kako se sumnja, nameravao da preproda. Ovo nije prvi put da je 61-godišnjak privođen zbog narkotika.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Agenti italijanske policija na području naselja Porta Romana, gde se nalazi kuća u kojoj je Srbin boravio, primetili su da je muškarac po izlasku iz kuće nešto sakrio iza sudopere u dvorištu. Izvadili su skriveni predmet i otkrili da je reč o kutiji sa tri pakovanja belog praha za koji je utvđeno da je kokain težak 31 gram, prenose italijanski mediji.

Odmah su pretresli njegovu kuću i u kupatilu pronašli preostalih pet kesica sa po tri i po grama kokaina skrivenih u krpama. U ormaru u spavaćoj sobi pronašli su i 340 evra za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

Inače, isti muškarac zbog droge je hapšen i 2019. godine, a istraga o trgovini drogom u ovom kraju odvela je tamošnje policajce do njegove kuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading