Kažnjeni mladići: Hteli da zapale u Novi Sad, a kad je policija pogledala dokumenta, odmah im je napisla krivične prijave

Autor: novosti.rs, republika.rs

Hronika

12.04.2020

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv dvojice mladića iz Rumenke i Zmajeva koji su osumnjičeni za falsifikovanje isprava

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv dvojice dvadesetčetvorogidišnjih mladića iz Rumenke i Zmajeva koji su osumnjičeni za falsifikovanje isprava.

Prema saopštenju Policijske uprave Novi Sad,sumnja se da je Rumenčanin, koji je zaposlen u jednom transportnom preduzeću, falsifikovao svoju dozvolu za rad u vreme zabrane kretanja i dao je vršnjaku iz Zmajeva, kako bi zajedno došli u Novi Sad.

Budući da je prekršio naredbu o ograničenju i zabrani kretanja, mladić iz Zmajeva će, uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, biti priveden prekršajnom sudiji u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading