Haos u poznatoj vinariji "Zvonko Bogdan" u Subotici: Svatovi se tukli na svadbi Vojinovog sina

Autor:

Hronika

05.10.2017

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal na slavlju poznatog biznismena Vojina Đorđevića! Vlasnik kompanije "Voda voda" proteklog vikenda pravio je svadbu svom sinu Đorđu i njegovoj izabranici Jeleni u poznatoj vinariji "Zvonko Bogdan" u Subotici. Međutim, kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, na veselju je došlo do opšte tuče zbog koje su tri osobe završile u bolnici!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Vojin Đorđević

Krv na licu

- Gosti su se najpre okupili u porodičnom domu, a slavlje je potom nastavljeno u poznatoj novosadskoj vinariji. Svi su se celo veče veselili, a onda su oko jedan sat posle ponoći izbili metež i opšti haos. Grupa gostiju koja se sukobila u restoranu istrčala je napolje, gde su nastavili da se biju. Ljudi su počeli da vrište i beže, a jedan gost ostao je da leži. Lice mu je bilo potpuno prekriveno krvlju. Tada je neko pozvao policiju i Hitnu pomoć - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Na svadbi bili i Jelena Tomašević, Darija Stanojević, Vlada Georgiev, Ana Bekuta i Biljana Sečivanović

Kako saznajemo, u bolnici u Subotici zbrinute su tri osobe. Najteže je prošao stariji muškarac koji je na svadbu došao iz Vrnjačke Banje.

- Dve osobe su lakše povređene, dok je jedan muškarac u tuči zadobio frakturu nosne kosti - rečeno nam je u ovoj ustanovi.

Darija: Znam samo da je u nekom trenutku došla policija i smirila situaciju, a da su povređeni zbrinuti u bolnici

Povređeni su zbrinuti pre dolaska policije u vinariju "Zvonko Bogdan", pa policija nije imala puno posla na licu mesta. Oni nisu zatekli nikog od povređenih, a Đorđević, koji je ženio sina, tvrdio je da ne zna da je došlo do tuče?! Patrola je potom upućena u bolnicu.

- Policija je od njih uzela izjave. Ispričali su da je u jednom trenutku na svadbi došlo do galame i guranja među nekim gostima i da su oni batine dobili dok su pokušavali da smire situaciju i razdvoje zavađene. Međutim, tvrdili su da ne znaju ko ih je tukao - kaže naš sagovornik.

Na svadbi koju je vlasnik brenda voda voda organizovao svom sinu u nedelju, pored mnogobrojnih zvanica, prisustvovale su i mnoge javne ličnosti. Đorđević za sinovljevu svadbu nije nimalo štedeo, već je angažovao brojne članove srpske estrade, a na veselju su za atmosferu bile zadužene pevačice Ana Bekuta, Jelena Tomašević, Daria Stanojević, Biljana Sečivanović... Daria Stanojević potvrdila je da je došlo do tuče, ali takođe tvrdi da ne zna šta se tačno desilo.

- Ja sam bila unutra, a to se sve desilo napolju. Znam samo da je u nekom trenutku došla policija i čitava situacija se smirila. I znam da su povređeni završili na Hitnoj, to je sve - rekla je Stanojevićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading