Ovako su osumnjičeni za ubistvo Nikole (22) u Bratislavi pokušali da pobegnu u Srbiju!

Autor: kurir.rs

Hronika

12.12.2019

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasplet: J. M. (26) i S. Đ. (21) iz Aleksinca nalaze se u pritvoru zbog sumnje da su u Bratislavi nasmrt pretukli Nikolu Kosanića (22) posle banalne svađe u redu za picu.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen/Pixabay.com

Slovačka policija uhapsila je četvoricu momaka iz Srbije osumnjičenih da su u nedelju ujutro u centru Bratislave nasmrt pretukli Nikolu Kosanića (22) iz okoline Sopota, nakon banalne svađe u redu za picu.

Kako nezvanično saznajemo, dvojica batinaša uhapšena su u nedelju, nekoliko sati posle zločina, dok su druga dvojica, J. M. (26) i S. Đ. (21) iz Aleksinca, uhapšena juče u Mađarskoj dok su pokušavali da pobegnu, najverovatnije u Srbiju.

Hteli u Srbiju

- Zanimljivo je da su se J. M. i S. Đ. tokom bega ošišali na ćelavo kako ih policija ne bi prepoznala, jer je za njima bila raspisana poternica. Reč je o mladićima koji su rodom iz Aleksinca i koji su direktno odgovorni za smrtonosne udarce. Druga dvojica koja su bila s njima nisu ni pokušavali da pobegnu, već su uhapšeni u Bratislavi - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

RepublikaFoto: Pinstkrin/Facebok.com
Nikola Kosanić

On je dodao da se zasad ne zna motiv napada, ali da veruje da će se nakon hapšenja osumnjičenih sve razjasniti.

- Dvojica uhapšenih u Mađarskoj još su tamo u pritvoru i čeka se njihovo izručenje Slovačkoj - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, Nikola Kosanić je u nedelju uveče bio s drugom u kafiću, posle čega su svratili u kiosk brze hrane na trgu u Bratislavi kako bi pojeli parče pice. - Dok su čekali u redu za hranu, četvorica Srba su počela da im dobacuju i da ih provociraju. Nikola nije bio svađalica i ćutke je s drugom otišao odatle, baš da ne bi došlo do tuče. Međutim, napadači su krenuli za njima i sustigli su ih kod glavne pošte, gde su Nikola i drug čekali taksi. Tada su počeli da ih tuku, udarali su Nikolu u glavu dok nije pao, a onda su nastavili da ga šutiraju. Kada je prestao da se pomera, oni su pobegli - podseća izvor iz istrage.

Foto: facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Bio je predobar

Nikola je u Bratislavu otputovao dvadesetak dana pre tragedije kako bi radio na građevini.

- U novembru je bio u Sopotu. Proslavio je rođendan i odlučio da ode opet u Slovačku kako bi zaradio koji dinar više. Bio je divan mladić, vredan, radan, pošten. Nije zaslužio da ovako nastrada, i to ni kriv ni dužan - ispričao je jedan njegov prijatelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading