Slobodan koji je 12 dana krio leš svoje majke sutra pred tužiocem

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

24.10.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je Slobodan Perišić (53) iz Beogada koji se, za sada, sumnjiči da je svoju preminulu majku (87) zakopao u garaži u beogradskom naselju Dedinje, kako bi prikrio njemu smrt i nastavio da prima penziju od preko 1.000 evra.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ispred kuće Perišića

U toku je obdukcija koja treba da utvrdi uzrok smrti žene, odnosno da li je umrla pridornom ili nasilnom smrću i opredeli dalji tok istrage, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu. Osumnjičeni će sutra biti priveden na saslušanje u tužilaštvo povodom sumnje da je izvršio krivična dela nepružanje pomoći i napuštanje nemoćnog lica, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Slavica Jokić Janković.

Za sada se sumnja da je Slobodan Perišić želeo da prikrije činjenicu smrti i nastavi da uzima majčinu penziju, a da je ona umrla prirodnom smrću. U slučaju da obdukcija pokaže žena preminula nasilnom smrću - da je ubijena, slučaj će biti prosleđen Višem tužilaštvu u Beogradu.

Ovaj bizaran slučaj prijavila je Slobodanova bivša supruga, koja je prema pisanju medija, došla u policijsku stanicu i ispričala da je videla Perišića kako u garaži kopa rupu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading