Meštani Vranja šokirani brutalnim napadom: Više se ne osećamo bezbedno

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

15.10.2019

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici i zaposleni u pekari "Ema" još su u šoku zbog onoga što se desilo ispred i u njihovoj radnji, kada su otac i sin, Dragan S. i Nemanja S. drvenim palicama pretukli Bobana M.

RepublikaFoto: youtube.com/Serbian Eagle
Incident u Vranju

- Mi radimo 24 časa godinama i nikada nešto slično nismo doživeli. Koleginice koje su radile treću smenu te noći ne mogu da dođu od šoka sebi. Svi smo uplašeni da nešto slično može da se opet ponovi, jer su u blizini kafići. Sama pomisao da je koleginicama moglo nešto da se desi za nas je zastrašujuća. One kažu da je policija odmah stigla, kao i Hitna pomoć. Više se ne osećamo bezbedno, strah nas je, jer ne znaš više odakle vreba opasnost i kad možeš da nastradaš - zaključuje jedna prodavačica u pekari "Ema".

 

Još jedan sukob u istom kafiću

Kafić "Plato017", nekadašnja "Gajba", i ranije je bio poznat po tučama. Batinanju koje je uznemirilo javnost u Srbiji, u januaru ove godine, koje je takođe ovekovečio video-nadzor, prethodio je sukob u tom kafiću. Tada je obelodanjen i snimak iz lokala na kojem se videlo kako S. D., koji je tek napunio 18 godina, razbija kafić, ruši sve pred sobom, maltretira radnike, gađa ih inventarom, ali i preti nožem. Na sledećem snimku kamera je zabeležila kako žandarm D. A. i njegov prijatelj M. S., koji su navodno bili vlasnici lokala, presreću mladiće S. D. i 16-godišnjeg V. V., koji je takođe bio u "Gajbi", u dvorištu lokalne OŠ "Bora Stanković", i jednog od njih šutiraju dok leži na zemlji i udaraju šipkom. Nakon toga, tužilac je naložio podnošenje krivične prijave protiv S. D. zbog nasilničkog ponašanja, a protiv žandarma i njegovog prijatelja zbog nanošenja lakih povreda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading