Marjanovićev advokat progovorio o DOKAZIMA PROTIV ZORANA!

Autor: kurir.rs

Hronika

18.09.2017

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokati Veljko Delibašić i Nikola Dumnić došli su da posete Zorana Marjanovića, koji se trenutno nalazi u pritvoru CZ zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu supruge Jelene.

RepublikaFoto: Tanjug/S. Radovanović
Tvrdi da Zoran Marjanović nije kriv: Veljko Delibašić

Nakon posete klijentu, advokat Veljko Delibašić istakao je da je Zoran priseban, ali i iznenađen zbog pokretanja krivičnog postupka i određivanja pritvora, tim pre, kako je naveo, "što je pritvor određen da ne bi uticao na svoju pokojnu taštu kao svedoka".

- Ovo najbolje govori o ozbiljnosti dokaza. Pitao je za ćerku naravno, vrlo odgovorno brine za celu porodicu. U ovom trenutku odbrani nije prezentovan nijedan ozbiljan dokaz koji bi ukazivao na to da je Zoran izvršio to krivično delo. Videćemo da li će se u nastavku pojaviti nešto novo, ali u ovom trenutku zaista ne vidim ništa opasno po Zorana Marjanovića - izričit je bio advokat Delibašić.

Za sada nije poznato ko će još učestvovati u odbrani Marjanovića, ali kako je Dumnić potvrdio - tim će sačinjavati petorica advokata.

Među njima bi mogao da bude i Toma Fila, koji je nedavno izjavio da bi mu pomogao "kao čovek".

- Poslednjih pet godina sam u penziji i ne idem u sud, ali moja kancelarija radi i nije problem da im dam savet kao čovek i preporučim krivičara. Vrata moje kancelarije su širom otvorena. Svima ću kao advokat dati savet, a pare za to ne uzimam - kaže Fila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading