CRNA SERIJA NA JUGU SRBIJE: Kod Surdulice poginuo muškarac, sleteo s puta i prevrnuo se!

Autor: Republika

Hronika

04.07.2019

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći u Kijevcu kod Surdulice poginuo je muškarac (57). On je bio za volanom putničkog vozila "passat variant" kada je izgubio kontrolu nad automobilom.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Nakon sletanja vozila sa puta došlo je do prevrtanja u kojem je vozač preminuo na licu mesta.

Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu i službenici Policijske stanice u Surdulici.

Ovo je četvrta osoba koja je smrtno stradala na jugu Srbije za samo četiri dana, a nekoliko njih je povređeno. Crna serija na putevima u okrugu počela je u nedelju kada je u ulici Partizanski put, smrtno stradao vozač mopeda Zoran J. (51) iz okoline Vranja.

U ponedeljak uveče, na lokalnom putu u selu Crnoštica na teritoriji opštine Bosilegrad, kamion TAM je sleteo sa puta i prevrnuo se. Vozač (34) kamiona je u prevrtanju izgubio život, a njegov suvozač (42) je lakše povređen. Naredne noći, u selu Oraovica kod Preševa poginula je žena (38), a troje dece i jedan muškarac (51) su povređeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading