Ubijen još jedan migrant (16) u Beogradu! Motiv osveta?

Autor: Mediji, Republika

Hronika

06.06.2019

20:37 >> 20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, kobna tuča u kojoj je migrant izboden više puta u grudi i stomak, dogodila se kod Prihvatnog centra kod Pančevačkog puta u Krnjači.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Intervenisala je Hitna pomoć i konstatovala smrt mladića. 

Kako su naveli iz Hitne pomoći, migrant je ubijen sa 24 uboda nožem.

Ranije danas policija je objavila da je uhapsila jednog od osumnjičenih da su učestvovali u zločinu u Karađorđevoj ulici, ali za Avaganistancem koji je večeras ubijen i dalje se tragalo.  

U pitanju su dva kriminalna migrantska klana, a nakon sinoćnjeg ubistva člana jedne grupe usledila je odmazda.

Prema saznanjima beogradskih medija, ovaj šesnaestogodišnji Avganistanac je u januaru kada je sa grupom drugih maloletnika uhapšen od strane hrvatske policije pokušavajući da pređe granicu Srbije i Hrvatske. Njega je potom hrvatska policija predala srpskoj, a odlukom prekršajnog suda bio je smešten u zatvor za odrasle. Prema nepotvrđenim saznanjima, Kamran Kahn (22) koji je sinoć ubijen bio je blizak krijumčarskim krugovima koji deluju u regionu.

Kamrah Kahn ubijen pre samo jedan dan

RepublikaFoto: facebook.com/Kamran Khan
Kamran Kahn

Podsećamo, sinoć je u centru Beograda, u Karađorđevoj ulici izboden Avganistanac Kamran K. D. kojeg su napala dvojica sunarodnika. Jedan od njih je uhapšen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading