Obrt u slučaju mrtve starice na Novom Beogradu! Kosovka nije slučajno pala sa terase - OVO je pravi uzrok jezive smrti!

Autor:

Hronika

23.05.2019

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovka D. (73) bacila se juče oko 11 časova ujutru sa terase svog stana na petom spratu. Tragedija se dogodila u Bloku 70 u Ulici Jurija Gagarina 99 na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zgrada odakle je starica skočila

Iako se prvo prenela vest da je nesrećna žena slučajno pala šireći veš na terasi, članovi njene porodice su to demantovali.

Oni su za Srpski telegraf rekli da se Kosovka popela na dve stolice koje su se nalazile na terasi s kojih je skočila iz zasad nepoznatih razloga. Ipak, kako navode, bila je senilna, pa verovatno nije bila ni svesna šta čini!

Tuga

- Nedajbože nikome! Jako mi je teško. Kao da je neko otkinuo deo mene - bio je utučen Saša D., sin nastradale žene.

Unuk je identifikovao

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Telo nesrećne starice identifikovao unuk

- Bila je neraspoložena i nervozna jutros kada sam ustao. Uspeo sam da je nasmejem i otišao da nam uzmem neku hranu, želela je burek. Dok sam bio u kupovini, zvao me je otac i rekao da hitno odem kući, komšije su javile da je neko sa našeg sprata skočio - priča unuk i dodaje da je upravo on identifikovao telo.

On kaže da je njegova majka bolovala od vaskularnog parkinsonizma i da je bila senilna. Živela je u stanu s njim, snajom i unukom, a zbog teške bolesti planirali su da je smeste u neki od domova za stara lica.

- Bila je sama u stanu svega sat vremena. Ne mogu da verujem da se ovo dogodilo - izjavio je Saša i dodao da je njegova majka zbog bolesti često bila promenljivog raspoloženja, ali da nije bila suicidna.

Da nesrećna žena najverovatnije nije bila svesna svog čina, svedoče njene poslednje reči, iz kojih se ne može pretpostaviti da aludiraju na samoubistvo.

- Kad je moj sin izlazio iz stana, moja majka mu je rekla da joj kupi burek - dodao je Saša.

Bila čistačica u "Ateljeu 212"

- Svoj radni vek Kosovka je provela kao čistačica u "Ateljeu 212" i kad god je mogla, sređivala nam je karte za omiljene pozorišne predstave - izjavila je za naš list komšinica nastradale žene.

Apel

Njegova supruga je apelovala na ljude da stare i bolesne nikako ne ostavljaju same, pogotovo ukoliko su senilni.

- Ma koliko god da izgledaju normalno i zdravo, oni su isto kao deca! Evo, vidite šta se desilo - izjavila je šokirana snaja za naš list.

U šoku su bile i sve komšije ove porodice, koje Kosovku poznaju kao veoma dragu osobu.

- Kosovka je bila fina i draga žena koja mi je uvek uz osmeh govorila dobar dan. U poslednje vreme sam je retko viđao, zato što je bila bolesna, pa je slabo je izlazila iz stana - izjavio je jedan od komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading