(VIDEO) Potraga za siledžijama koji su repetirali pištolj u fudbalera Partizana

Autor:

Hronika

28.04.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za dvojicom napadača koji se terete da su na Veliki petak u jednom poznatom beogradskom restoranu napali Nikolu Damjanca, poznatog menadžera i bivšeg golmana Partizana, i njegovog sina i fudbalera Aleksu Damjanca (21). Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, nasilnici su identifikovani ubrzo posle incidenta i za njima se traga.

RepublikaFoto: youtube.com/ Ne Aplouduj Pornice

Drama se dogodila u restoranu u Karađorđevom parku, a snimak zlostavljanja pojavio se na društvenim mrežama i zahvaljujući njemu se siledžijama i ušlo u trag.

- Reč je o gastarbajterima iz Nemačke. Oni su najverovatnije napustili Srbiju. Policija i dalje traga za njima kako bi se razjasnile sve okolnosti u vezi sa obračunom - priča naš sagovornik.

Kobnog dana Aleksa Damjanac bio je na ručku s porodicom ne znajući da će jedva izvući živu glavu.

Nasilnici navodno gastarbajteri iz Nemačke koji su posle incidenta napustili Srbiju

- Dva muškarca i jedna devojka prošli su pored stola za kojim su sedeli Damjančevi, a Aleksa je nešto prokomentarisao. Nedugo potom su se vratili, a ćelavi muškarac je stao iznad Alekse i ošamario ga. Fudbalerov otac Nikola je skočio da odbrani sina. Međutim, u tom trenutku napadačev drug je sa leđa pesnicom udario starijeg Damjanca. Menadžer se od udarca zateturao - priča naš sagovornik, o čemu svedoče i snimci sigurnosnih kamera.

Tad je usledio horor u kojem je fudbalerova porodica izvukla deblji kraj.

Foto: youtube.com/ Ne Aplouduj Pornice

Oružje u torbici

- Ćelavi nasilnik je iznenada iz torbice izvukao pištolj i repetirao ga ne obraćajući pažnju na to što je pored Alekse za stolom sedela devojčica. Kad je video da mu je napadač uperio pištolj u glavu, preplašeni fudbaler je počeo da beži i pao niz stepenice - objašnjava naš izvor iz istrage.

Na pozajmici Teleoptiku

Aleksa Damjanac igra na poziciji štopera i trenutno ima ugovor sa Partizanom, ali kao pozajmljen igrač nastupa za Teleoptik. U dosadašnjoj karijeri nastupao je u Španiji i Belgiji. Nedavno se vratio iz inostranstva i potpisao za FK Partizan. U tom klubu je i započeo karijeru, a potom je igrao i za mlađe selekcije OFK Beograda.

Kako dodaje, okupljeni su uspeli da obuzdaju nasilnika, smire ga i odvedu iz restorana.

Reporteri Srpskog telegrafa pokušali su juče da stupe u kontakt s napadnutim Nikolom Damjancem, ali se on do zaključenja ovog broja nije javljao na brojeve telefona poznate redakciji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading