UHAPŠENI ZA PREVARU: Uknjižili stan preminule vlasnice

Autor: Tanjug

Hronika

19.04.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saradnji Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapšena su trojica osumnjičenih za prevaru sa jednim stanom u Beogradu čija je vlasinca preminula, dok je četvrti osumjičeni već priznao krivicu i zaključio sporazum sa tužilaštvom.

RepublikaFoto: pixabay.com

U pitanju je deo grupe osumnjičenih protiv kojih se već vodi istraga u Tužilaštvu za organizovani kriminal od novembra prošle godine. Uhapšeni su Darko Živković i Aleksandar Lalić, kao i Dejan Nedić.

Oni se sumnjiče za krivično delo prevara, jer su napravili falsifikovane papire za stan u Ulici Omladinskih brigada 23 čija je vlasnica preminula, a oni nabavljali falsifikovanu dokumentaciju i uknjižili stan na Nedića.

Dragan Negovanović koji je bio zadužen za pravljenje lažne dokumentacije priznao je krivicu i dobio je uslovnu kaznu od šest meseci zatvora sa rokom provere od dve godine.

Ostali su negirali krivicu, a tužilaštvo je tražilo da im se odredi pritvor, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading