(FOTO) Njeno telo je nađeno na pločniku u lokvi krvi! Iva je pala sa krova, a mesta na kojima se slikala ranije su JEZIVA!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

07.04.2019

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetnaestogodišnja Nišlijka Iva M. tragično je nastradala kada je, prilikom snimanja video-klipa na jednoj višespratnici, pala sa zgrade u noći između subote i nedelje. Međutim, ispostavilo se da ovo nije prvi put da se tinejdžerka fotografisala na opasnim mestima o čemu svedoči njene slike na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Iva M. koja je izgubila život 

Iva je u noći između subote i nedelje, neposredno pre tragedije, boravila sa dvojicom prijatelja na krovu stambene zgrade u Čarnojevićevoj ulici u Nišu.

Međutim, uobičajeno druženje pretvorilo se u tragediju kada je Iva počela da snima koračajući ivicom krova, a trenutak kasnije njeno telo se našlo na pločniku u lokvi krvi.

Inače, profilna fotografija sa jedne od društvenih mreža, koju je tragično nastradale devojka objavila samo nedelju dana pre tragedije takođe je snimljena na jednom od niških krovova. Tu ima  fotografija pored krsta na kojoj je obučena u crno, fotografija sa cigaretom u ruci i drugih.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Jeziva mesta na kojima se slikala

Kako smo već pisali, Iva je neposredno pre nesreće na krovu boravila sa dvojicom drugara, a jedan od njih je, prema nepotvrđenim informacijama, stanar te zgrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading