Užas u Leskovcu: Staford izujedao devojčicu, radnici je spasli lopatama!

Autor: jugmedia.rs

Hronika

30.03.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (13) umalo nije nastradala u utorak popodne kada ju je napao komšijski staford ispred kuće u Mišarskoj ulici u Leskovcu. Protiv vlasnice psa policija je podnela krivičnu prijavu po službenoj dužnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Devojčica je zadobila povrede na grudima i ruci, a veća tragedija je sprečena zahvaljujući majstorima koji su radili u blizini i lopatama odbranili dete od krvoločnog psa.

- Iako sam komšinicu, koja je vlasnica psa, u više navrata upozoravao da pazi na njega jer već je ranije napadao decu iz komšiluka, ona to nije uradila. Pas se često šeta sam ulicom. Ovako nešto bilo je na kraju neminovno - komentariše otac devojčice koji je ceo slučaj prijavio policiji.

Srećom, nije došlo do tragedije, ali dete ima ozbiljne povrede i traumu za ceo život. Protiv vlasnice psa policija je podnela krivičnu prijavu po službenoj dužnosti.

- Ja sam zahvalan Bogu što je moje dete izvuklo živu glavu, ali apelujem na vlasnike pasa, pogotovo malo opasnijih rasa, da ih redovno vakcinišu i vode računa o bezbednosti da se ovakve stvari više ne bi ponavljale i, što je najbitnije, da neko ne strada - dodaje otac.

Podsetimo, Radojku M. (66) iz Pančeva je pas rase staford, u vlasništvu njenog sina, izujedao na smrt početkom marta ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading