Studenta iz Šapca izdalo srce: Mladić preminuo tokom treninga u teretani

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

23.02.2019

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrala se u četvrtak oko 13 časova u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, kada je Stefan Z. (24) iznenada preminuo tokom treninga u teretani! Stefan, inače rodom iz Šapca i student Mašinskog fakulteta u prestonici, trčao je na traci i iznenada pao.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Samo se srušio: Stefan Z.

Ostali sportisti i osoblje fitnes-kluba su pritrčali u pomoć i reanimirali ga sve do dolaska Hitne pomoći, međutim, nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

Nije se žalio na bolove

Kada su lekari stigli, mogli su samo da konstatuju smrt. Prema nezvaničnim informacijama, Stefanu je najverovatnije stalo srce.

Reporteri "Novosti" u petak su u ovoj novobeogradskoj teretani zatekli šokirano osoblje. Prema njihovim rečima, Stefan se u četvrtak nije žalio ni na kakve bolove.

 

 

- Strašno! Svi smo u šoku zbog nemilog događaja! - pričaju nam zaposleni. - Dečko je normalno došao na trening, i stao na traku. Trčao je nekoliko minuta, pa usporio. Onda je stao, malo sačekao i ponovo počeo da trči. Posle nekoliko sekundi, pao je kao pokošen između dveju traka. Do njega je vežbao student medicine koji je odmah reagovao i počeo da mu masira srce sve do dolaska Hitne pomoći, ali bezuspešno. Stefan je bio modar i nije davao nikakve znakove života. Bio je divan momak.

Telo poslato na obukciju

Policija je obavila uviđaj, a telo nesrećnog studenta iz Šapca je poslato na obdukciju, posle čega će se znati tačan uzrok smrti.

- Nije dugo trenirao kod nas. U naš klub učlanio se odmah posle nove godine, i redovno je dolazio. Nije nam pominjao nikakve tegobe - ističu u ovom fitnes-klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading