Vođa "Noćnih vukova" Aleksandar Hirurg se oprostio od Butulije: Blagoslovljeno pamćenje tebi, naš brate u veri

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

23.02.2019

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa "Noćnih vukova" Aleksandar Zaldostanov Hirurg na svom Fejsbuk profilu oprostio se od predsednika AMSS Mirka Butulije koji je juče ubijen u prostorijama Saveza.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ/facebook.com/printscreen
Aleksandar Zaldostanov Hirurg i Mirko Butulija

Butulija je, da podsetimo, bio predsednik moto kluba "Stara Hercegovina" koji je bio u bliskim odnosima sa "Noćnim vukovima". 

Reči Aleksandra Zaldostanova Hirurga, bliskog prijatelja lidera Rusije Vladimira Putina, najbolje govore koliko je poštovao Butuliju, i koliko je za "Noćne vukove" veliki gobitak njegova smrt.

- Danas u Srbiji je ubijen Mirko Butulija - predsednik Auto-moto saveza Srbije, potpredsednik sportskog saveza Srbije, predsednik motorističkog kluba "Stara Hercegovina". Mirko je bio naš veliki prijatelj koga su Noćni vukovi zvali - Brat. On je veoma poštovao Noćne Vukove, delio našu borbu i naša verovanja, uvek je pomagao našem klubu, podržavao naš posao i načela kojom se vodimo. Blagoslovljeno pamćenje tebi, naš brate u veri, savezniče i prijatelju - napisao je Hirurg na ruskom i na srpskom jeziku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading