MONSTRUMU ODREĐEN PRITVOR: Kristinu ubio bivši robijaš!

Autor: alo.rs

Hronika

19.08.2017

11:33 >> 12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišliji Milošu Srebriću (35) zvanom Flekica, određen pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: facebook.com/Kristina Kaplanović
Stradala zbog 10.000 dinara: Kristina Kaplanović

On je osumnjičen da je na benzinskoj pupmi „NIS petrol“ u naselju Veliki Mokri Lug uz upotrebu vatrenog oružja počinio razbojništvo i tom prilikom teško ranio Kristinu Kaplanović, koja je od zadobijenih povreda preminula četiri dana kasnije. Određen mu je pritvor do 30 dana.

Kako „Alo!“ saznaje, on je uhapšen na osnovu prepoznavanja radnika pumpe, ali i DNK tragova koji su nađeni na mestu zločina. Srebrić je već bio u zatvoru zbog razbojništva. Kako „Alo!” saznaje, kod njega u stanu je pronađena školska bomba, ali ne i pištolj kojim je ubijena devojka.

Porodica nesrećne devojke vest o hapšenju je doživela kao olakšanje jer konačno znaju ko im je ubio ćerku.

- Šta da kažem, na trenutak sam mislio da je ceo slučaj stao, kada se u medijima pojavila informacija da je u policiji neko ko možda zna nešto više. Ta činjenica govori da policija radi svoj posao. Nek mu se sudi po zakonu ako je on digao ruku na moje dete - drhtavim glasom kaže Stanislav Kaplanović, otac ubijene devojke.

On dodaje da ga je policija pozvala i rekla da je uhapšen ubica i saopštila mu i njegovo ime.

- Ne poznajem ga i ne zanima me. Nek bude na robiji koliko treba , a ne pet ili deset godina - dodaje otac. 

Svakog dana Stanisalv, supruga Stojana i druge dve ćerke obilaze Kristinin grob.

- Ćerke mi daju nadu da moram da živim, da se borim. Da nije njih, zaista ne znam šta bih radio i kako bih živeo. Ovako znam da moram da se borim za njih, moram da smognem snage da ih izvedem na put. Da od njih napravim dobre ljude, kakva je bila njihova sestra - priča otac ubijene devojke.

Podsećamo, Kristina Kaplanović bila je radnica na pumpi koju je tokom pljačke usmrtio nepoznati muškarac pucavši joj u glavu. Nesrećna studentkinja stradala je zbog plena od 10.000 dinara. Ubica se nakon pljačke dao u beg i policija je mesecima tragala za njim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading