Tužilaštvo iz Kruševca: Ukinut pritvor napadačima na Borka Stefanovića

Autor: mediji, Republika

Hronika

24.12.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojici uhapšenih zbog napada na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića, dvojicu članova te stranke i policajca ukinut je pritvor, navelo je Više javno tužilaštvo iz Kruševca.

RepublikaFoto: twitter.com/LevicaSrbije
Borko Stefanović

To tužilaštvo je Insajderu odgovorilo da je uhapšenima ukinut pritvor jer su "prestali razlozi zbog kojih je pritvor na početku i određen", ne navodeći, međutim, koji su to razlozi.

Policija u Kruševcu uhapsila je M. Ž. (30) i D. G. (31), osumnjičene da su 23. novembra napali Stefanovića i povredili ga metalnom šipkom u glavu. Policija je identifikovala još jednu osobu za koju se sumnja da je učestvovala u napadu i za njom intenzivno traga.

Savez za Srbiju ocenio je danas da se puštanjem na slobodu uhapšenih zbog napada na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića pokazuje da vlast ne namerava da prekine nasilje niti da kazni one koji ga sprovode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading