INCIDENT U LUČANIMA: Gurnuo dvoje ljudi u nameri da ih spreči da glasaju?

Autor: Republika

Hronika

16.12.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijskoj stanici Lučani od strane dvoje građana prijavljeno je da su, prilikom dolaska na biračko mesto broj 25 u Kotraži, napadnuti od strane njima nepoznatog lica.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Policija je odmah po prijavi izašla na mesto događaja i tom prilikom tridesettrogodišnja građanka je izjavila da ju je napoznati muškarac odgurnuo vratima, kada je pokušala da uđe na biračko mesto kako bi glasala. Istovremeno je i dvadesetjednogodišnji muškarac, koji je takođe došao da glasa, prijavio policiji da ga je ista osoba odgurnula rukama kada je hteo da uđe na biračko mesto.

Pripadnici policije identifikovali su osumnjičenog i ustanovili da se radi o B. P. (37) iz Prijepolja.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Čačku koje je naložilo da se osumnjičeni privede tužiocu, a protiv njega će, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

Tim povodom i MUP Srbije se oglasio saopštenjem:

"Pripadnici policije maksimalno profesionalno rade svoj posao i nikome neće dozvoliti da krši zakon, a pogotovu ne onima koji su i danas nasrtali na žene i novinare u opštini Lučani.

Nakon završetka izbornog procesa Ministarstvo unutrašnjih poslova će obavestiti javnost o svim dešavanjima u opštinama u kojima se danas održavaju lokalni izbori".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
mimi

16.12.2018 14:58

dal je moguce da i to ne mogu da obave u miru..

milan

16.12.2018 14:59

Navikli su sve na silu pa i ovo sada.

nevena

16.12.2018 15:00

Ovoga će biti sve više i više, opozicija je očajna

milos

16.12.2018 15:04

SNS nisu presudna dva glasa,ali ih boli nasilje nad svojim simpatizerima,i bilo kojim drugim gradjanima.