Horor kod Trstenika: U bunaru nađena tela supružnika, sumnja se na jezivu smrt!

Autor: Republika

Hronika

12.12.2018

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotna tela Časlava A. (57) i njegove supruge Slađane A. (50) pronađena su jutros u 4.30 časova u bunaru na njivi u ataru sela Stagari u blizini Trstenika.

RepublikaFoto: e-stock/Katarina Cvijović
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, prvi rezultati istrage ukazuju na to da su supružnici navodno upali u bunar, nakon što su u njivi krali kupus, prenose beogradski mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, sat vremena ranije u porodičnoj kući supružnika pronađeno je njihovo trogodišnje dete S.A., koji je bio u lošem zdravstvenom stanju, pa je prevezen u Dom zdravlja u Trsteniku. 

Krenula je potraga za roditeljima, koji su ubrzo pronađeni u bunaru.


- Komšije u selu su primetile da dete plače, pa je celo klupko počelo da se odmršava, krenulo se u potragu za ljudima - navodi nezvanično izvor "Novosti". 

- Njihov auto je nađen nedaleko od bunara na potezu između dva sela, sela Stragari i Milutovac, a odmah do auta bili su njihovi opanci. U kolima je bio kupus.

Prema prvim informacijama sa terena, supružnici su nađeni u bunaru, licima okrenutim ka dnu, odnosno ka dole. O njima se za sada zna da nisu bili korisnici socijalne pomoći.

- Mi smo dobili poziv noćas u tri sata da se u Poljni nalazi smrznuto i nezbrinuto dete i naravno, naša dežurna služba odmah je krenula na teren - kaže Dragojlo Minić, direktor Centra za socijalni rad u Trsteniku. 

- Dete je bilo u ćebencetu. Sanitetom je prebačeno na Odeljenje pedijatrije u Kruševcu. Preduzeli smo sve potrebne mere i trenutno se radi na pripremi srodničke porodice iz Bošnjana koja bi trebalo da preuzme brigu o detetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading