(VIDEO) Srbi ojadili radnje u tržnom centru u Italiji: Dvojica razbojnika ukrala igračke, jakne, torbe ali i motornu testeru!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

11.12.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karabinjeri u italijanskoj regiji Veneto uhapsili su dvojicu državljana Srbije zbog pljačkanja radnji u tržnom centru. Oni su plen krili ispod jakni u duploj postavi.

Dvojica Srba, starosti 30 i 36 godina, ukrali su pet pari cipela, od kojih jedan par vredi oko 300 evra, prenose italijanski mediji.

Oni su uhapšeni na stanici, a nakon što su rekli da su došli bez vozila, policija je ubrzo saznala da lažu i pronašla je njihov automobil.
RepublikaFoto: youtube.com/ antennatre
Jakna sa "duplim" dnom

U automobilu su zatekli pravi božićni plen, ukradenu robu u vrednosti od 2.500 evra.

Državljani Srbije ukrali su pribor za jelo, igračke, motorne testere, jakne, obuću, tašne i kaiševe.
RepublikaFoto: youtube.com/ antennatre
Nosili sve od "igle do lokomotive"

Lopovi su se služili sledećom tehnikom: prvo su uz pomoć magneta uklanjali uređaje protiv krađe na predmetima, a onda su ukradenu robu stavljali ispod svojih jakni, koje su posebno prepravljenje za tu namenu, sa nekom vrstom dvostrukog dna.

Oni su osuđeni na kaznu zatvora od godinu dana i osam meseci na suđenju koje je održano sutradan.

Kako prenose strani mediji, jedan broj srpskih državljana koji živi u u gradovima kao što su Beč i Pariz, za vreme božićnih i novogodišnjih praznika, pljačka prodavnice, a onda ukradenu robu preprodaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading