KARMA URADILA SVOJE?! Na isti dan kad su se smuvali Luna i Sloba,OVO SE DESILO U NJENOJ PORODICI!


IZVOR: Republika - 23.09.2018 | 14:26


Postoji verovanje da sve što smo loše drugima učinili se zapravo vrati nama!

Foto: printscreen/RTVPink

Luna Đogani i Anabela Atijas

Naime, ako se sećate datuma, 13. septembra prošle godine Luna i Sloba su se "smuvali", ili abolje rečeno na taj dan Slobodan Radanović prevario je u rijalitiju svoju ženu Kristinu Kockar. Zbog toga na njihov brak stavljena je tačka i oni su se razveli.

Mnogi su govorili da će se sve vratiti, da bol koji su načinili Kiji neće proći nekažnjeno, a Kija je često govorila da Bog sve vidi u svađama sa Slobom.

Izgleda da je bila u pravu jer godinu dana kasnije, Kija Kockar je uspešna žena sa karijerom, a šta se dešava kod Đoganijevih?

364 dana kasnije, 12. septembra 2018. godine Policija je privela Anabelu i Andreja Atijasa zbog nasilja u porodici. A odmah posle toga mediji su počeli da pišu da se razvode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja ljubim njega, a cicaaa .... #poljubipatkuuguzuslatku?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Jan 15, 2018 at 4:57pm PST

 

Bilo je još toga tu, ali da navedemo samo neke stvari.

Luna je u Zadruzi 1 krivila Kiju kako je nije sramota da priča šta je sve uradila za Slobu i da mu to prebacuje, a opet u Zadruzi 2 radi upravo to, pa je tako u razgovoru sa Natašom Moskvom govorila kako je besna na Slobu jer joj nije pomogao posle svega, a ona je sve uradila za njega kao i njeni roditelji.

Pored toga Luna je otkrila i da zbog Kije i Slobe ne može da nađe posao, ni ona ni njeni roditelji.