MALO S*KSA NIKOG NIJE UBILO: Evo šta Miki i Nadežda kažu o divljoj noći u šteku!


IZVOR: Republika - 08.07.2018 | 07:44


Nema više nikoga u regionu ko ne zna da su Nadežda Biljić i Miki Đuričić završili na porno sajtovima posle vrele akcije u "Zadruzi". Pa šta sad, s*eks, k'o s*eks - kakvi smo mi, možda ta ljubavna epizoda uđe i u udžbenike kao deo nekog obaveznog seksualnog obrazovanja

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nadežda Biljić i Miki Đuričić

Uostalom, Miki i Nadežda su bili gosti u emisiji "Zadruga, narod pita", pa su, naravno, govorili i o egzibiciji o šteku, za koju su neki - poput Aleksandre Džidže Stojković - rekli da je to bio najbolji seks do sad viđen i rijalitiju!

- Od malih nogu imamo strah od seksa, pa nam baka i deka pokrivaju oči. To treba drugačije, treba da kažeš da je to vođenje ljubavi i da se tako prave deca. Ne znam šta je problem. Ja sam nju branio, niko nije smeo da je dira - rekao je Miki.

- Ja ne znam zašto je to loše, on je pred svima rekao da sam njegova devojka - dodala je Nadežda.

- Mi smo ušli kao slobodni ljudi. Đekson se zabavljao sa Anđelom, pa sa Minom. Svi su imali dečka pa se smuvali svako sa svakim. Niko to ne osuđuje, a ovo naše jeste malo degutantno imati odnose, ali dobro, perem se malo - rekao je Đuričić.

E sad, zašto je to degutantno posle cele priče da to nije problem i da nije strašno, đavo će ga znati, tek, ako želite da pogledate šta su još Nadežda i Miki pričali u emisiji, to možete u videu koji je pred vama: