Sloba u tajnom razgovoru s Kijom: MORAMO DA POVRATIMO STRAST I BLISKOST!


IZVOR: Republika - 29.05.2018 | 09:11


Pevač Sloba Radanović razgovarao je sinoć sa svojom bivšom devojkom Lunom Đogani koja mu rekla da više ne želi da komunicira s njim, ali da o njemu neće govoriti nikada ništa loše što je zamolila i njega. Delove razgovora čuo je i Milan Milošević koji je sve preneo Slobinoj ženi Kiji Kockar, a onda je ona odlučila da porazgovara sa suprugom s kojim se pomirila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna prekinula sve sa Slobom... Kockareva, Radanović i Đoganijeva

- Šta ti imaš sa njom dalje, šta tebe boli uvo? Pritom, kako to izgleda. Ja hoću da budem mirna - besnela je Kija, dok je Slobodan objašnjavao detalje razgovora s Lunom.

- Ja sam samo otvorio kutiju i ubacio joj čokaladu. Moji su te voleli uvek, oni su se tako osećali, ali nebitno. Tebe treba da boli uvo za njih, kao da ne postoje - pravdao se Radanović kog je više interesovalo šta će Kristina pričati u emisiji kod Ognjena Amidžića u kojoj je večeras gost:

- Ja ću morati nešto da kažem, reći ću o čemu smo pričali. Pričali smo o pomirenju. Pripremi se, ti si na redu. Ispričaću sve, olakšaću i tebi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vodili tajni razgovor... Kija i Sloba

Kada je ovo čuo, Sloba je zamolio Kiju da razgovaraju o tome šta će to ona "sve" irpričati Ognjenu i sklonili su se u stranu, a zatim prekrili bubice. Tada je Radanović počeo da objašnjava supruzi zbog čega su njegovi roditelji Draginja i Dušan podržali Lunu Đogani, a ne nju:

- Ne budi tako ironična, meni moji roditelji znače, oni su stariji. Hoću da im pružim sve, da im ne fali ništa. Tebi je to nekad smetalo. Oni bi te i sad prihvatili da budeš naša.

Kija je onda popustila:

- Hoću, ali ja imam jedan spisak želja, za mene da učiniš. To se tiče samo tebe, ne treba oni ništa da rade. Hoću da priznaš, priznaj to. Moram i ja tebi nešto da priznam... Biće tu moja porodica, tvoji roditelji.

A nakon toga Sloba joj je rekao nešto zbog čega je Kristina bila oduševljena:

- Nama treba da povratimo tu strast i bliskost, to smo izgubili - rekao je Sloba.