SPISAK DEVOJAKA LEPOG MIĆE ISPLIVAO NA VIDELO: Evo ko se sve nalazi na fotografiji o kojoj svi bruje!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.04.2024 | 04:00


Kako li će na ove tvrdnje reagovati Lepi Mića kada sazna?

Foto: TV Pink/printscreen
SPISAK DEVOJAKA LEPOG MIĆE ISPLIVAO NA VIDELO: Evo ko se sve nalazi na fotografiji o kojoj svi bruje!

Višegodišnji takmičar rijalitija Lepi Mića često je povezivan sa devojkama, za koje su tvrdili da je on ,,napravio" i prevorio u starlete. Iako svaka od njih je uvek govorila da sa Mićom ima prijateljski odnos i da na njega gledaju kao na očinsku ljubav, Taki Marinković je odlučio da objavi spisak devojaka koje je on vodio na jedan beogradski brod. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića i Taki Marinković

 

Naime, Taki Marinković je na Instagram profilu njegove ćerke Maje objavio fotografiju na kojoj je aludirao da je Lepi Mića Hju Hefner, a da su devojke sa slike njegove zečice.

U pitanju su Marija Malivuk, Aneli Ahmić, Anita Stanojlović i Slađa Lazić Poršelina. Taki je uz fotografiju napisao i sledeći komentar:

- Kapetan vodi posadu na brod - napisa je Taki na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Taki Marinković prozvao Lepog Miću

 

Podsetimo, iako nekad veliki prijatelji, Taki i Lepi Mića su se posvađali, jer je on udario na njegovu ćerku Maju tokom boravka u rijalitiju i izneo niz uvreda na njen račun. 

- Mića je jedan običan šljam! On je mnoge devojke uništio u "Zadruzi", Minu Vrbaški je naterao da prizna strašne stvari! Pa, gledajte šta tamo radi devojkama, kako se ponaša odvratno prema njima! Utripovao je da je mnogo bitan, a ustvari je jedan običan domar koji menja baterije u "Zadruzi" - započeo je Taki za "Pik" i nastavio:

- On je kivan jer Maja Marinković nije ušla preko njega u "Zadrugu", a najveća je zvezda! A svi ti Mićini krševi su nebitni! Sve to što je on uveo, ja sam to posle uhvatio i j**ao! On kaže: "Taki j**e Majine drugarice", nije tačno. Maja ima tri drugarice sa kojima ja nemam ništa, a sve ostale su Majine rijaliti poznanice. To je moja stvar s kim ja živim i šta ja radim - naveo je on.

BONUS VIDEO: