NAGLI PREKID EMISIJE NA PINKU! Ša NAPAO Mionu, ona napokon priznala EMOCIJE prema Stanislavu!


IZVOR: Republika/O. B. - 12.04.2024 | 23:15


Miona Jovanović dovela je Nenada Aleksića Ša do nervnog sloma odgovorom o odnosu sa Stanislavom Krofakom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NAGLI PREKID EMISIJE NA PINKU! Ša NAPAO Mionu, ona napokon priznala EMOCIJE prema Stanislavu!

Tokom pesete radio emisiji, Miona Jovanović dovela je Nenada Aleksića Ša do nervnog sloma, jer je progovorila o udaji za Stanislava Krofaka. Naime, Milena Kačavenda ju je upitala šta bi bilo da je Stanislav došao u Elitu sa prstenom, da li bi pristala, a ono što je pevačica odgovorila navelo je Nenada da pomisli da ona još uvek nije raskristila sa bivšim dečkom. 

Ša je prekinuo emisiju, da bi se obračunao sa Mionom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Šta bi bilo?

- Iskreno da ti kažem, ne znam kako bi u tom momentu odreagovala, ne mogu da zamislim da odbijam nekog kog sam volela... Ali sačekajte! Veridba ne znači da bi se udala, ne mora da dođe do svadbe, ako te neko zaprosi - odgovorila je Miona, pa nastavila:

- Prvo nekoga veriš, pa ide svadba! Prvo je samo prodidba, veridba!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Ja sam pomislio da ti nisi normalna! Ona je rekla da bi ostala u odnosu, da bi se udala za čoveka! Evo, svi se smeju! Ljudi ne veruju! Sačuvaj Bože! - upao je Ša u radio. 

- Da nisam našla Ša, možda bih shvatila, ne znam šta bi se desilo! Nisam rekla da mi ništa nije odgovaralo, ali neke ključne i meni bitne stvari, sad ponovo moram da se vratim na to, odnos sa drugim devojkama pored mene žive i zdrave, ne bih verovala nikada nakon tih stvari, to stoji - pravdala se Miona.

BONUS VIDEO: